TERMENI ȘI CONDIȚII

 

1. Condiții generale

Prin utilizarea acestui website, sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Accesul şi utilizarea site-ului HotelDecebal.ro sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare şi tuturor legilor aplicabile. Vizitând şi utilizând acest website, acceptaţi automat termenii şi condiţiile de mai jos.

2. Website-ul HotelDecebal.ro

Site-ul hoteldecebal.ro este proprietatea firmei SC COMPLEX HOTELIER DECEBAL SA, cu sediul STR. IONIȚĂ SANDU STURZA 2, Bacău, România, înregistrată la Registrul Comerţului cu J04/116/1999 C.I.F RO11425490, numit pe parcursul acestor termeni şi Hotel Decebal. Termenii şi condiţiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. HotelDecebal.ro poate conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. HotelDecebal.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai uşor, structurat şi rapid informaţiile necesare. HotelDecebal.ro a fost creeat pentru a oferi o imagine completă asupra Hotelului Decebal.

4. Drepturile proprietăţii intelectuale

Conţinutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informaţional. Conţinutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licenţiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică SC COMPLEX HOTELIER DECEBAL SA. Sunteţi de acord să nu folosiţi, copiaţi, distribuiţi conţinutul acestui website în scop comercial.SC COMPLEX HOTELIER DECEBAL SA îşi rezervă toate drepturile pentru conţinutul acestui website.

5. Acceptarea termenilor şi condiţiilor

Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website aţi luat la cunoştinţa şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate în această pagină. Aceşti Termeni şi condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a HotelDecebal.ro. Ele pot fi modificate de SC COMPLEX HOTELIER DECEBAL SA în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă, marcată prin Data ultimei modificări.

Data ultimei modificări: 03.04.2017