Sala de conferințe

HOTEL DECEBAL BACĂU

Sala noastră este spațiul ideal pentru conferințe, simpozioane, prezentări bilaterale și internaționale, sesiuni de team building și training, evenimente corporate sau discuții de afaceri.

Sala de conferințe a Hotelului Decebal este complet echipată, cu o capacitate de până la 50 de persoane, poate fi amenajată conform necesităților dumneavoastră.

Fiind oaspetele hotelului Decebal din Bacău, vă veți bucura de dotări excelente.

Dacă este cazul, vă putem oferi servicii de traducere sincronă și de secretariat.

Sala de conferințe a hotelului este dotată cu retroproiector și ecran, care sunt la dispoziția clienților contra cost.

Personalul experimentat are grijă de orice detaliu și sunteți asigurat că, nu doar vor fi îndeplinite toate necesitățile, dar vor fi întrecute toate așteptările.

Atmosfera relaxantă și elegantă împreună cu serviciile de trei stele vor da o tentă specială evenimentului. Spațiile sunt utilate cu video proiector, ecran, flipchart, sonorizare, aranjamente florale.

Pentru evenimentele dumneavoastră hotelul vă poate oferi și servicii de fotocopiere și fax, acces computer și internet etc.

Se oferă toți cei cinci factori care să motiveze și inspire: dotări de specialitate, tehnologii de ultimă oră, servicii de calitate, suport continuu, o lume specială, totul pentru a vă ajuta să creați un eveniment memorabil.

Este important să știi că tot ce ai putea avea nevoie este la îndemâna ta.

Managementul Hotelului Decebal, precum și întregul personal își dau concursul pentru a vă mulțumi și a vă determina să reveniți.

Rezervă sala de conferințe

Nume (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Dată (obligatoriu)

Observații

Sala de conferințe

ÎN IMAGINI